Integritetspolicy

Vi värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina personuppgifter.

Information som du ger till oss

När du blir ny medlem så samlar vi in den information du ger till oss via anmälningsformuläret.
Vi lägger även in din mailadress i vår email-lista. Detta för att kunna nå dig med information och uppdateringar rörande Vadstena konstrunda.

Vad gör vi med din information?

Vi är en icke vinstdrivande ideell förening, så vi använder inte detta verktyg till att marknadsföra oss i ett vinstsyfte, utan för att nå ut till så många som möjligt med information kring konstrundans deltagande konstnärer.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Så länge som du är medlem hos oss så sparar vi dina uppgifter. Så fort du säger upp ditt medlemskap raderas du från hemsidan.

Dina rättigheter till tillgång, rättelse och radering

Rätt att få tillgång till din data. Du kan begära en kopia av de uppgifter du skulle vilja veta och verifiera den information vi har om dig. Kopian är gratis att begära. Rätt till rättelse. Du har rätt att korrigera felaktig eller icke-komplett information om dig själv.
Rätt att bli raderad (“rätten att bli bortglömd”).

Förändringar i denna dataskyddspolicy

Vi reserverar oss rätten att ändra denna dataskyddspolicy när som helst. När vi gör förändringar meddelar vi detta genom att skicka ut mail till alla medlemmar om uppdateringen och ändra senast uppdaterad-datum här i texten på hemsidan.

Dag och datum:
Tisdag, 31 mars 2020

Kontakt
info@vadstenakonstrunda.se