Utställare: Anmäl dig här

Anmälningstid 2022:  20 mars – 30 april.

Medlemsavgift 2022:

750 kr i medlemsavgift för alla konstnärer som vill delta i årets konstrunda.

Gallerier: Gallerister betalar 1000 kr oavsett antal utställare. Bara 1 utställare: representeras med ett konstverk på samlingsutställningen. Mer än 1 utställare: representeras galleriet med affisch på samlingsutställningen.

Vi har i år beslutat oss för att satsa på en stor samlingsutställningslokal och hyr Västra Vallen, Vadstena Slott.

Det innebär att vi kan vara flera som ställer ut i år och det under förutsättning att alla hittar en lokal att vara i under konstrundan. För att kunna ge så goda förutsättningar som möjligt till detta har vi tagit bort kartgränsen, dvs du ansvarar själv för vad som är ”gångbart avstånd” för ”Sveriges mest gångbara konstrunda”.

OBS! Den här möjligheten kan vi genomföra i år men är inte given att gälla kommande år.

Vi i styrelsen kan inte bistå er med egna lokaler, ett tips är att ni tittar på förra årets karta och ser vilka lokaler som då var utställningsplatser. Ni kan också gå till Konstrundans Facebook sida och se om någon vill dela lokal eller kanske du själv vill dela med fler. I skrivandes stund har vi ingen ”lokaltipsare”. Någon som kan ta på sig den uppgiften?

Konstrundan är något vi gör tillsammans. Vid anmälan kan du fylla i vad du vill bidra med. Vid årsmötet den 24 april fördelar vi arbetet som behövs för att konstrundan ska bli bäst!

 

Medlemsmöte/ Årsmöte: 24 april 2022

Plats: Vätternkyrkan

 OSA till: vadstenakonstrunda@gmail.com senast 20 april.

Vi bjuder på kaffe & fralla. 

Välkommen!

ordförande Lena Linde genom sekreterare Eva Elfgren