Utställare: Anmäl dig här – stängt för i år

Anmälningstid 2024: Anmälningstiden var 1 april – 15 maj, anmälan är nu stängd.

Medlemsavgift 2024:

Medlemsavgift 100 kr: för alla som är engagerade i vår förening; utställare, gallerister, stödmedlemmar etc. Du får information, inbjudan till årsmöte och medlemsmöten, mingelfesten etc.

600 kr för utställare som är aktiva i förberedelsearbetet, inkl medlemsavgift. Arbetsuppgifter förmedlades på årsmötet. Var du inte på årsmötet men vill vara aktiv? Mejla oss på vadstenakonstrunda@gmail.com.

1200 kr för ej aktiva utställare, inkl medlemsavgift. Utställare som inte bor i Vadstena eller av andra skäl inte kan eller vill delta aktivt i planerings- och förberedelsearbetet kan välja denna nivå.

1500 kr för gallerier (inkl medlemsavgift) för utställning med en eller flera utställare (utställarna betalar endast medlemsavgift). Ett verk eller en samlingsaffisch visas på samlingsutställningen.

Samlingsutställning i Västra Vallen, Vadstena Slott 13-15 september 2024.

Vi i styrelsen kan inte bistå dig med  lokaler, ett tips är att  titta på förra årets karta och se vilka lokaler som då var utställningsplatser. Du kan också gå till Konstrundans Facebooksida och se om någon vill dela lokal (eller kanske du själv vill dela med fler?).

Vadstena Konstrunda är ”Sveriges mest gångbara konstrunda”. Vi fortsätter med  utvidgat kartområde.

Låt oss göra bästa konstrundan tillsammans!

ordförande Lena Linde genom sekreterare Eva Elfgren