Utställare: Anmäl dig här

Välkommen till inlämning söndag den 3 september kl 17 till Västra vallen, Vadstena slott.

Ta med den tavla eller verk som ska vara med på samlingsutställningen. Obs! Inlämning sker endast vid detta tillfälle.

Kom ihåg att ordna en upphängningsanordning till din tavla (annars kanske den inte kan hängas).

Kom ihåg att följande uppgifter ska finnas bakpå:

  • Ditt namn
  • Kartnummer
  • Verkets namn
  • Teknik
  • Pris

Nu går vi in på slutspurten för förberedelserna! Se bifogade listan över arbetsuppgifterna vi fördelat på årsmöte och medlemsmöte. Tillsammans skapar vi en fantastisk konstrunda!

Mingelfest fredag 8 september kl 20 i Västra vallen – du och en vän är välkomna! Självkostnadspris 150 kr (glas vin, buffé, samvaro i utställningen). Anmälan och swishbetalning på inlämningen.

Välkomna!

Styrelsen

Vadstena Konstrunda

—————————————————————————————————-

Anmälningstid 2023:  1 mars – 30 april.

Medlemsavgift 2023:

Medlemsavgift 100 kr: för alla som är engagerade i vår förening; utställare, gallerister, stödmedlemmar etc. Du får information, inbjudan till årsmöte och medlemsmöten, mingelfesten etc.

600 kr för utställare som är aktiva i förberedelsearbetet, inkl medlemsavgift. Arbetsuppgifter förmedlas på årsmötet och medlemsmötet i vår.

1200 kr för ej aktiva utställare, inkl medlemsavgift. Utställare som inte bor i Vadstena eller av andra skäl inte kan eller vill delta aktivt i planerings- och förberedelsearbetet kan välja denna nivå.

1500 kr för gallerier (inkl medlemsavgift) för utställning med en eller flera utställare (utställarna betalar endast medlemsavgift). Ett verk eller en samlingsaffisch visas på samlingsutställningen.

Samlingsutställning i Västra Vallen, Vadstena Slott 8-10 september 2023.

Vadstena Konstrunda är ”Sveriges mest gångbara konstrunda”. Vi fortsätter med förra årets utvidgade kartområde.

Vi i styrelsen kan inte bistå dig med  lokaler, ett tips är att  titta på förra årets karta och se vilka lokaler som då var utställningsplatser. Du kan också gå till Konstrundans Facebooksida och se om någon vill dela lokal (eller kanske du själv vill dela med fler?).

Konstrundan är något vi gör tillsammans. Vid anmälan kan du fylla i vad du vill bidra med. Vid årsmötet den 19 mars och medlemsmötet 23 april fördelar vi arbetet som behövs för att konstrundan ska bli bäst!

Viktiga datum:

Inlämning av verk till samlingsutställningen:

Söndag 3 september kl 17-19 i Västra vallen, Vadstena slott

 

Välkomna!

ordförande Lena Linde genom sekreterare Eva Elfgren